Alla inlägg den 27 juli 2013

Av Erika Morén - 27 juli 2013 00:35

Lördag var vi hemma och tog det lungt och tvättade hela dagen eftersom Emma skulle åka igen på söndag. Brita kom även förbi med två stora gosedjur som hon och mamma hade när de var små. På kvällen kom Brita och morfar på tacos som de inte har ätit många gånger men de tyckte om det.




Söndag efter lunch kom en tjej som ska börja här som vikarie så vi hade inskolning mellan 12-17. Vi pratade i början och sedan bakade vi. Emma packade hela dagen och mamma och pappa hjälpte henne. När de for vid fem allihopa så bytte jag och mamma på såren som hade bråkat på morgonen och gjorde väldigt ont. Till middag blev det rester och Undertiden såg vi nya Bones. På kvällen gick vi ut en stund på gården och kollade bären. Men de var inte redo att plockas än.


Måndag var ingen rolig dag vaknade med en dunkande hals och feber. På natten hade jag haft feber och frusit supermycket. Så efter frukost blev det vila med alsolsprit på halsen och sedan var det bara att försöka få bort allt som skulle bort och det gjorde ont. Men efter lunch blev jag lite piggare och bakade lite kakor tex blåbärsgrottor och chokladsnittar. Brita kom förbi med lite saker som hon hittat hos mormor och morfar när hon städat.
Vi packiterade kakor och plockade på kvällen.


Tisdag var bättre men det blev att lägga på alsolsprit en stund och peta i dag igen ocj ont gjorde det men sen blev det bättre. Efter lunch fortsate jag baka och plockade lite.
På kvällen plockade vi och såg Bones.




Onsdag hade jag öppet cafét så morgonen blev lite stressig när vi blev tvungna att kolla halsen igen. Men vid ett var jag där och fint väder blev det och ganska bra med folk. Trött var jag på kvällen. Men vi for ut och åt på Invito tillsammans med Brita och det var väldigt trevligt. Jag åt pasta och smakade kyckling och pizza av mamma och pappa. Till efterrätt tog jag crème brule och sedan gick vi och lyssnade på musiken på stan. Pappa var mer intresserad av fotbollen och höll sig uppdaterad på telefonen.



Torsdag var jag trött och halsen bråkade den här morgonen också så det blev i gen vila. Cafét var öppet och det var fint väder idag igen. Väldigt varmt men det kom folk lite hela dagen. När jag stängt städade jag och förberedde morgondagen. Mamma var snäll och hjälpte mig baka två kakor på morgonen så vi slapp baka på kvällen.


Idag har vi haft öppet men det var varmt så det kom inte mycket folk. Efter stängning vilade jag och sedan har vi tagit det lungt och städat hyllan uppe där vi har filmer.
Buster hjälper till att tvätta och en bild på tacosbuffen.

Ovido - Quiz & Flashcards