Alla inlägg den 4 juli 2013

Av Erika Morén - 4 juli 2013 00:02

Hela fredagen packade jag för vi skulle åka till farfar i skelefteå. Målet var att åka vid tre men efter att ha bytt på såren och gjort lite andra saker han den bli fem innan vi åkte.
När vi kom fram var maten klar men först kräktes Buster eller direkt vi kom in. Vi tror att han var åksjuk och drack för fort när han kom in.
Till middag blev det lax och potatis supergott. Efter maten for vi in till stan och lyssnade på Loreen och handlade det som saknades. Jag tyckte hon sjöng bra och lite kunde vi se även fast vi inte gick in. Innan vi åkte hem for vi till falkträsket och kollade läget väldigt fint var det. Emma och mamma gick ner och kände på vattnet som var ganska skönt.
När vi kom hem var farfar på väg i säng men vi åt efterrätt och såg ett. Bones avsnitt innan vi gick i säng.



Lördag tog vi det lungt på morgonen. Efter lunch for vi till stan. Jag tänkte gå på en djur affär men den var stängd så det blev gallerian i stället. Där hittade jag några saker och sedan gick vi till tivolit och köpte sockervadd väldigt gott. Sen handlade vi mat och for hem. Bytte på såren och vilade gjorde vi innan middagen. Till middag blev det kyckling och ris. Vi for in till stan igen på kvällen och lyssnade på Petra Marklund och sedan for vi till falkträsket igen. När vi kom hem hade farfar gått i säng så vi fikade och såg på tv.

Ovido - Quiz & Flashcards