Alla inlägg den 9 juli 2013

Av Erika Morén - 9 juli 2013 00:20

Full fart i gen käns som vi aldrig sitter stila vi har saker att göra hela tiden. Förra söndagen var vi på bonstamarknaden i Skellefteå. Köpte ingenting men det är kul att gå där och bara titta. Varmt var det och det fans inte så mycket skugga där. Innan hade vi haft farfars bror och fru på lunch det var väldigt kul att träffa dem eftersom vi träffas inte så ofta. Efter bondstan gick vi till kyrkholmen och fikade. Buffy följde med överalt också men hon tyckte det var varmt. Innan vi for hem for vi förbibadet men det var mycket folk så vi for hem.

Efter maten for de och bada sen blev det glass och tv. Jag började blöda på eftermiddagen så jag var väldigt rädd innan vi skulle lägga oss eftersom vi var inte hemma plus flera andra saker.


Måndag packade vi ihop tidigt och for efter lunch vid tre. fyra började min asisstent så vi fick skynda oss lite. På kvällen packade vi upp och bakade. Jag mådde bra och det kändes som det var under kontroll.


Tisdag hade jag läkarbesök och det gick bra. Efterråt passade vi på att ta blodprov. Undertiden vi väntade åt vi lunch. Proverna var okej så vi fick fara hem. Kändes redan då so det hade slutat blöda.Innan vi for hem gjorde vi några ärenden men jag sov i bilen.

Hemma tog Emma hand om cafet och på kvällen plockade vi och såg på tv.

Ovido - Quiz & Flashcards