Alla inlägg den 20 februari 2013

Av Erika Morén - 20 februari 2013 22:58

Hela fredagen packade jag för vid fem for vi till farfar i Skellefteå. Först var det tänkt att vi skulle boka biljetter till stiftelsen i Sundsvall men det blev snabbt fullbokat och sen några dagar senare ringde de från sjukhuset min stora dag och då fick jag biljetter till genrepet på melodifestivalen deltävling tre i Skellefteå. Det blev väldigt lyckat eftersom Emma fyller år den dagen det var.

Det blir ganska många väskor även fast det bara är två nätter. Men jag måste ha med dynor, sårs saker och mediciner mm. Men vid tre var jag klar och nöjd över att ha packat allt till mig och hundarna pluss att jag skrivit handlings lista och packat maten som vi skulle ha med. Innan bytte vi på såren och lämnade hundarna hos mormor och morfar.

När vi kom fram handlade vi och sedan när vi kom till farfar hade han gjort lax i ugnen som var supergod så vi åt och till efterrätt blev det blåbär och glass pluss tv.
Innan vi gick i säng gjorde vi fint för morgondagen med packet till Emma.


Lördag firade vi Emma. Hon fick en god frukost och paket. Efter frukosten vilade jag medans de andra gjorde sig klara. Sedan for vi och träffade de andra barnen som var med och då fick vi träffa Amanda Fondell. Vi såg även flera av de andra artisterna på hottellet.

Vid tolv for vi alla till allstare och blev bjudna på lunch. Jag och Emma tog hamburgare och mamma tog salad och pappa kycklingburgare supergott men lite stressigt. Kvart i två skulle vi vara där men de ordnade så vi kunde komma till klockan två så det blev lite lugnare.

När vi kom fram var det stressigt men när vi väl satt på våra platser var det superkul att se allt som hände bakom kameran och allt i hopa.

När det var klart köpte vi varsin tröja och sedan for vi och handlade några saker som farfar saknade till maten. Hemma tog vi det lungt mamma kände av en förkyldning så hon vilade, farfar lagade mat kyckling, Emma såg på vampire daieri och jag och pappa bytte på såren. Efter maten gjorde vi en god efterrätt och sjöng för Emma vi såg Melodifestivalen och filmen jagad.


Söndag sov vi länge sen åt vi lunch och packade i hop. Vid tre kom vi iväg och när vi kom hem vilade mamma och pappa. Mammas förkyldning blev bara värre och värre på kvällen hade hon väldigt hög feber och bara låg. Pappa for och handlade undertiden bytte vi på såren och Emma hämtade hundarna. Sedan lagade vi mat och jag förhörde Emma som hade tvätt prov. Jag fick repetera lite också.


Fortsättning kommer. här är en bild från viktoria på mig och mamma.


 

Ovido - Quiz & Flashcards