Alla inlägg den 8 februari 2013

Av Erika Morén - 8 februari 2013 23:26

I lördags bakade jag en sats semlor ochtrippel sats blåbärssnittar med glasyr på. Det var kul men tog ca tre timmar. När det var klart började jag med middagen vi gjorde salad och fruktsallad. Till middag blev det tacogratäng och efterråt vid sju ungefär kom mormor, morfar och kerstin på kaffe. Vi tog fram en saffranskaka också och den var supergod tyckte jag. Samtidigt såg vi melodifestivalen.

När de for vid tio pakiterade vi alla kakor och diskade undan. Vi fick även våran sänggavel såld.


Söndag tog vi det lungt på morgonen. Emma och mamma for till kyrkan för Emma ska gå tio gånger dit innan sommaren. Så undertiden vilade jag och pappa diskade undan.

Sen åt vi lunch och skulle precis åka iväg för att köpa en ny soffa. Då ringde en assistent och sa att de var magsjuka så då fick vi börja att pussla ihop veckan.

När vi kom fram till möbelaffären stannade Emma och jag kvar i bilen. Vid fyra var vi hemma då bakade vi trippelsats drömmar. Det tog ca en och en halv timma.

När de var klart bytte jag och mamma på såren medans pappa lagade bakpotatis till middag. Efter middagen plockade vi.


Måndag hade jag hjälp på morgonen till tolv sen var pappa hemma. Jag gjorde ingenting för det var väldigt jobbigt att sitta pluss att jag var väldigt ledsen och less.

Vid tre satt jag hyfsat så då skrev jag lite på datorn. Klockan halv fyra kom de från hemmsjukvård men eftersom jag satt bra så fikade vi först och sedan bytte vi.

Efterråt kom mamma och vi lagadde mat, plockade och såg familjen annorlunda.


Tisdag var en bra dag då kom mamma vid lunch och precis när hon for sedan kom pappa. Jag bakade fyra stora kakor och plockade pluss. Lite skola blev det också. Vid tre började jag förbreda maten dragonkyckling och ris.

När Emma kom hem råkade hon ramla och vrida knäet. Först trodde jag att hon brytid det eller vridit det ur led men det var inge farligt som hänt. Så på kvällen fick hon börja hoppa runt på krykor. Jag och mamma plockade hela kvällen och pakiterade drömmar.


I morgon fortsätter jag att skriva  

Ovido - Quiz & Flashcards