Alla inlägg under februari 2012

Av Erika Morén - 10 februari 2012 21:31

Jag tror ingen i min klass kunde jobba idag alla ville ha helg så lärarna gav nästan upp tillslut för vi bara skrattade. När jag kom hem var arbetsrumet färditapetserat och det blev väldigt bra. Nu är det bara att sätta upp hyllorna och resten av sakerna som ska in dit. Sen vilade jag och nu ikväll har vi ätit laxburgare mums och jag har gjort lite på mitt korstyngsbroderi som jag har hållit på med ganska länge men snart är jag klar.

Igår tog vi det bara lungt efter skolan jag vilade och plockade nere.

Här kommer några bilder som Emma har tagit  

   

Av Erika Morén - 8 februari 2012 19:48

Nu kan vi andas efter att ha bakat och bakat flera dagar för idag var jag på mammas jobb och sålde fika. Det som gick åt mest var Semlorna. Alla tyckte att det var bra storlek plus att de var goda. Vi sålde även kakpåsar men det blev inte sålt så många påsar men det gör inget.

Jag for dit vid elva och åt lunch där. Det var inte så god mat men de varkul. Emma kom vid halv tre och hjälpte till. När vi var klara åkte vi med mamma och till middag blev det hamburgare. Nu tar jag det bara lungt och sitter vid datorn.

Igår bakade jag när jag kom hem sen efter maten gjorde vi semlor och packade alla saker som vi skulle ha idag.


I måndags var jag hemma och hade ont i magen. Jag gjorde lite skolarbete men det gick inge bra och efter maten bakade jag och kollade vad mamma hade köpt för mat för hon hade handlat.  


Igår var det tänkt att vi skulle ha kalas   för mormor och hennes tvillingsyster för de fyllde år igår men de blev tyvärr sjuka så vi får ta det någon annan dag.


Nu kommer lite bilder  

     

Av Erika Morén - 5 februari 2012 22:08

Det ända jag tänker på är kakor och fiket. Så nu måste jag försöka tänka på annat för jag tror att Emma, mamma och pappa börjar bli lite less på att bara prata kakor här hemma.  

Jag funderade hela fredag morgon på hur jag skulle göra med skolan eftersom min rygg inte var så bra men jag bestämde tillslut för att åka. Men när jag kom dit fick alla reda på att det inte var några lektioner så det var bara att åka hem. Då fick jag lite tid att baka. Emma och mamma kom hem lite senare efter att ha varit på stan.


Hela lördagen bakade jag och de andra pysslade med arbetsrummet . På kvällen spelade jag på min mobil och såg på tv.

Idag tog jag det lungt för jag sov inte så bra eftersom jag får ont i magen av en medicin som jag måste ta. Så efter att ha vilat åt vi lunch och sen gjorde vi olika frostingar och sen tittade jag på när pappa klipte Buster.


Snart ska jag lägga in kort det är nämligen så att vi har börjat att ta kamera kort med Emmas kamera så jag måste lära mig den.  

Av Erika Morén - 2 februari 2012 22:27

Jag hade fult upp i Tisdags. Efter lunch skulle jag ordna en sak på biblioteket men det funkade inte så vi får lov att hitta en ny tid till veckan. Efter det träffade jag min sjukgymnast. Det roliga var att vi var i ett rum där man kunde komma in men inte ut stod det en på en lapp på dörren och där inne låg det ett telefon nummer. Senare kom pappa och hämtade mig på skolan. Till middag åt vi hamburgare mums.Såren bråkade igen i onsdags men jag fick inte feber utan det gjorde bara ont plus att jag hade lite ont i magen. Vid tio kom de och fixade till permon och efter lunch kom det några från hjälpmedelscentralen och visade lite saker som vi ska testa. Tanken var att jag skulle hinna baka lite men när de for vilade jag. Det är roligt med sakerna som det kommer med men det är väldigt mycket möten och saker som ska fixas hela tiden så man blir lite less till slut.På kvällen bakade jag tre saker och de vart ganska bra men grädningen gick inte så bra.Idag gjorde jag ila ryggen igen och sen har jag haft ont i magen. Jag är väldigt less nu men jag har gjort lite skola och tittat på några recept så lite gladare blev jag då. Vilat har jag också gjort och nu ikväll har jag bakat med Emma superkul. Vi bakade muffins och Emma gjorde sin goda hallon och blåbärssylt till några andra kakor. Vid lunch i dag såg jag ett rådjur springa på vägen det var kul att se.

Ovido - Quiz & Flashcards