Alla inlägg den 11 februari 2012

Av Erika Morén - 11 februari 2012 22:55

Äntligen fick jag gå på stan. Jag har inte kunnat gå eller igentligen kunnat fara nån stans på länge så det var väldigt kul att gå på stan även fast det var jobbigt att sitta. Men jag köpte kläder, sjalar, halsband och några saker till fiket. Men efter en och en halv timma ville mamma och Emma fika så vi tog en snabb fika.

Innan vi for så handlade vi mat och när vi kom hem lagade vi fläskfilée med mozarella och klyftpotatis. Det var ett nytt recept som Emma och mamma hade hittat och de tyckte vi skulle prova det och de blev väldigt gott. Till efterrätt blev det glas och godis samtidigt så ser Emma på scoby doo och jag ser lite på det.


Buffy och Buster mår bra. Men Buffy har börjat att vilja gå upp vid typ fem på morgonen och det tycker inte vi riktigt om medans Buster får man lov att dra ut. Men när de väl är ute så är de hur pigga som helst fast Buffy börjar frysa väldigt fort och sätter vi på henne en tröja så blir hon sur och vägrar nästan att gå. Så hon är ingen hund som vill ha kläder på sig. 

Ovido - Quiz & Flashcards