Alla inlägg under augusti 2011

Av Erika Morén - 18 augusti 2011 23:51

Igår var jag på stan hela efter em och shopade. Jag köpte även saker till cafét. På kvällen hade jag kalas med två kompisar eller filmkväll. Det var superkul. Idag har jag städat typ hela dan. Jag har även städat klart mitt rum som var stökigt. Men nu är det bara fullt med saker så när jag får tid så måste jag rensa noga och slänga massa saker. Jag har även fått den nya panduro katalogen så den har jag blädrat igenom superkul. Igår handlade vi även mat för jag fyller år i helgen så vi ska ha kalas. Ikväll har jag tagit det lungt och set på tv.

Av Erika Morén - 16 augusti 2011 21:23

Igår var jag på stan och träffade alla som var med i sommarlovsentreprenör. Vi fikade och berättade vad vi hade gjort och hur de har gått. För de flesta hade de gått bra och många ska fortsätta.

Efterråt åt jag lunch på stan och sen åkte vi hem. På kvällen såg vi slutet på I am number foure. Jag var också med en kompis.  


Bakat, städat och lagat middag har jag gjort idag. Jag lagade korvstroganoff för första gången och jag tycker att den blev supergod.

Nu ikväll har vi tränat Buffy och jag är väldigt nervös inför utställningen för jag tror inte det kommer att gå så bra eftersom hon blir väldigt stressad när vi lämnar gården.  

Bio

Av Erika Morén - 13 augusti 2011 21:53

I torsdags var fiket öppet men de kom inte många  . Vädret var inte så bra så det var nog därför också.

Efter stängning så fick jag snabbt äta och sen for jag på bio med två kompisar och pappa. Vi såg sista Harry Potter och den var väldigt bra.


Jag gick på Nolia igår och det var lagomt mycket folk tycker jag. Vi kollade mest på pysselsaker och mat. På kvällen tog vi det lungt och jag gjorde ett armband som jag fick göra om tre gånger innan det vart klart  


Idag var fiket öppet också och det var fint väder. De kom inte så många men några. Nu ikväll tog jag och Emma en kort prommenad med hundarna. Ganska kallt är det men skönt.

Av Erika Morén - 10 augusti 2011 22:06

Det var väldigt kalt i början av dan men vid ett var det fint och ganska varmt. Vi hade även kunder hela dan och det är kul. Annars har jag inte gjort något annat förutom vilat lite innan middagen så jag orkar sita.   

Av Erika Morén - 9 augusti 2011 21:45

Bakat bakat och bakat har jag gjort i två dagar nu. Kul men man blir lite trött. Idag blev det bara två sorter men innan så bar vi upp rena tallrikar och glas till stugan så vi sliper det i morgon för det kan bli väldigt stresigt att hinna men det är det som är kul.


Vi har även bokat en utlandsresa i höst det ska bli superkul att fara bort men jag är ganska flyg rädd så flygresan gruvar jag mig för. Det brukar även bli ganska mycket saker som ska med alltså min permo och lite annat men det brukar gå bra.

Ikväll har jag varit och sett på Emmas fotbollsmatch för vi sålde även fika. Men jag stod mest bara bredvid och höll i Buffy som var väldigt duktig på att lyssna där nere.


Några bilder på Buster och Buffy från i Sommar.


       

Av Erika Morén - 8 augusti 2011 22:53

Idag var vi i tidningen. Jag har varit lite nervös men jag tycker det var väldigt bra skrivet och en bra bild också.Vi har även bakat och jag har städat eller plockat lite på nedervåningen. Jag lyckades även ta en liten pause och se på Angel det var väldigt skönt att vila efter att ha bakat hela eftermiddagen. Nu ikväll har vi bakat mer och packiterat kakorna nu ser jag på tv och vilar.

Av Erika Morén - 7 augusti 2011 21:23

I eftermiddag gjorde jag och Emma blåbärskaka. Vi har aldrig gjort det förut utan vi har bara ätit det hos mormor. Men de var inte svåra att göra och de smakar allafall likadant som mormors supergott.


Eftersom jag har många sår så har vi även pysslat om de för de kan bråka lite ibland och såren får jag av sjukdomen men de läker sakta men säkert men det tar tid innan de försviner. Det tycker jag är jobbigt för en del ser inte så roliga ut.


Vi har även bestämt öppetider för september och de är:

V. 32 Onsdag - Torsdag 12.00-16.00 i veckan.

V.35 Lördag 12.00-16.00

V. 36 Lördag 12.00-16.00

v. 37 Lördag 12.00-16.00

Efter det stänger jag nog helt.

Ikväll ska jag se på tv och sitta vid datorn.


Här är några roliga bilder från när Buffy var liten. Då rymdes hon överalt        

Av Erika Morén - 6 augusti 2011 22:54

Nu är vi snart klara med bullbaket och vi har även hunnit göra chokladbollar och citron muffins. Mamma och pappa har varit borta så jag och Emma har varit hemma själv men jag har även haft assistent för jag klarar inte av allt själv eftersom jag är muskel svag.Men de behöver inte vara med hela tiden om jag inte vill men det bestämmer jag hur jag vill ha det och det är väldigt skönt.Pyssla har jag också hunnit göra en liten stund. Jag är fortfarande inte klar med korten från 2010 så jag måste göra klart de. Jag har även funderat på vad jag ska baka till min födelsedag och om jag ska ha något kalas.Nu i kväll ska vi packitera allt och jag ska få min sondmat. Det är " extra " mat som jag får för att jag ska få i mig lite mer mat för det behöver jag. Samtidigt ska vi se Angel en vampyr serie.

Ovido - Quiz & Flashcards