Alla inlägg den 12 februari 2014

Av Erika Morén - 12 februari 2014 23:20

Fredag förra veckan tog vi det lungt på morgonen. Emma och pappa var lediga. Så pappa jobbade en stund och undertiden blötte vi upp min hals för att kunna ta bort skorpor. Vi brukar ta små områden men nu testade vi hela halsen. Det tog tid att ta bort det men resultatet blev bra jag blev nöjd.

Efter lunch skrev jag lista medans de andra plockade. Emma släpte vi av hos några kompisar och sen for pappa och jag till coop. Provade den nya ingången mycket bättre det blev inte lika långt att gå från bilen och in.

Den här gången skulle jag visa att jag kunde vara snabb och det var jag också pappa tyckte jag hade väldigt bra fart och mamma blev chokad att vi var klar när hon kom för att hjälpa oss.

Till middag blev det fisk och os invigning efter bytte vi på såren medans Emma och mamma gick och grattade mormor på födelsedagen.


Lördag hade jag ingen asisstent för hon var sjuk. På förmiddagen tränade mamma och pappa och sen var tanken att vi skulle baka men Emma gick ut och gjorde en snögubbe som blev väldigt fin. Det var snögubben i frost som hon gjorde väldigt fin. Jag satt vid datorn och kollade i kakböcker sen städade vi två skåp i köket det tyckte jag va kul men inte de andra.


Söndag var det os hela morgonen precis som på lördagen och efter lunch bakade vi dubbel sats semlor. Samtidigt gjorde mamma i ordning kreolskans gryta som vi skulle bjuda släkten på. Vid fem kom de och vi var inte klara med varken maten eller semelbullarna men en halvtimma senare var allt klart. Maten blev väldigt god och efterrätten blev kladdkaka.

Senare plockade vi och satt vid datorn.


Måndag var jag i skolan och efter hade vi ett möte hemma. Till middag blev det rester och på kvällen satt jag vid datorn. Hundarna var även på dagis och väldigt trötta på kvällen.


Tisdag var jag hemma för pappa hade en sak på jobbet och mamma kunde inte heller skjusa mig så jag tog det lungt. Efter lunch plockade vi och förbredde maten sen satt jag vid datorn och tittade på smycken, ringar och armband lite skolarbete gjorde jag också plus att jag hade på os hela dagen.

När de andra kom hem åt vi, bytte på såren och satt vid datorn.


Idag var jag hemma från skolan och for på behandling. Vi åt först lunch där ingen god mat. Nålsättningen gick bra nervös innan men sen fick jag ont i ryggen så vi fick bryta tidigare. Fick lov att lägga mig i ca 1 tim innan det släppte. Mamma kom precis med fika när jag fick ont så det blev inte mycket fika för mig. Innan hade jag sett ett bones avsnitt.

Efter gick jag på kiosken och sen for vi och köpte hundmat och pizza. Det var skönt att åka bil en stund. Mamma kom hem samtidigt som oss så vi åt på en gång. Efter maten såg vi hockey och sen tränade pappa när vi bytte på såren. Sen har vi gjort skolarbete och suttit vid datorn.



Ovido - Quiz & Flashcards