Alla inlägg den 9 februari 2014

Av Erika Morén - 9 februari 2014 23:36

Förra söndagen tog vi det lungt och sov länge på morgonen. Mamma for och åkte skidor efter lunch och undertiden bakade jag och Emma. Tanken var att det skulle bli 2 stora kakor men det blev två långpannekakor med glasyr. kakorna blev väldigt bra men sen när vi skulle göra glasyrerna gick det inge bra. När vi såg chokladen tänkte vi först att det här blir förstört men när kakorna var klara blev det både fina och goda så när vi skulle äta middag var vi inte så hungriga  . På kvällen plockade vi och tog det lungt.


Måndag var jag i skolan. Tanken var att jag skulle på ett möte men det blev avbokat så vi tog det lungt när vi kom hem vid halv fyra. Jag plockade och förbredde maten. Emma kom hem vid fem och pappa också med hundarna. Så vi åt då för pappa skulle bort vid halv åtta.

Efter matenn bytte vi på såren och samtidigt såg jag på familjen annorlunda väldigt bra . Senare kom pappa hem då plockade vi och jag satt vid datorn.


Tisdag gjorde vi inget speciellt. Jag var i skolan och hundarna på dagis. På kvällen satt jag vid datorn och plockade. Rensade lite i frysen och planerade hur vi skulle göra för att få mindre i den för nu kan man inte få in något.

Ovido - Quiz & Flashcards