Alla inlägg den 12 maj 2013

Av Erika Morén - 12 maj 2013 22:37

I tisdags försökte jag vila men det gick så där. Emma for nämligen ensam till Nice där resten av släkten är. Så det var mycket ringande tills hon kom fram.

Mamma var ledig men for in en kort stund efter att ha lämnat Emma på flyget. Efter lunch övertalade de mig att gå ut på altanen en stund men sen satt vi där i ca en timma och solade. När jag gick in sen plockade jag och sedan bytte vi på såren.

Efter middagen gick vi ut med hundarna och på vägen in blev jag myggbiten rakt på ögonlocket typiskt. Så vi kylde ner och hoppades på att det inte skulle svälla upp. Sen gick vi upp och såg på tv.


Onsdag jobbade pappa på förmiddagen och mamma på eftermiddagen men hon jobbade bara en kort stund ca tre timmar. När pappa kom hem for jag med honom till expo där jag kollade på saker till fiket. Vi bokade även vacination till Buffy.

När vi kom hem bytte vi på såren och till middag åt vi grillat. Efter maten gick vi ut en stund och sedan plockade vi och gick upp.


Torsdag tog jag det lungt. Efter lunch rensade jag skafferiet, mjöllådan och alla plast burkar parade vi ihop och de som inte hade något par slängde vi.

Sen bytte vi på såren och till middag blev det kinamat.Efter maten gick vi ut och sedan gick vi upp.

Mitt öga var ganska svulet när jag vaknade men under dagen blev det bättre. Jag brukar annars alltid bli biten till midsommarafton eller i mitten av sommaren. Emma pratade jag med några gånger också och hon hade det bara varmt och skönt där nere med släkten. Deras lunch den här dagen var glass i massor.


Fredag var en jobbigare dag med sittningen så vi skruvade i permon innan vi for och hämtade Emma vid fyra. Då passade vi på att träna Buffy på att åka bil för jag har anmält mig till vännäsutställningen i juni längtar dit.

När vi kom hem var det presentutdelning och sedan bytte vi på såren och till middag blev det tacos och let´s dance. Vi gick även ut allihopa på kvällspromenad.




Ovido - Quiz & Flashcards