Alla inlägg den 13 juli 2012

Av Erika Morén - 13 juli 2012 22:32

Det var inte roligt att ha öppet idag för det regnade hela tiden. Men de kom två gäster så det var kul men jag tror flera trodde att vi inte hade öppet eftersom det regnade. Men vi satt och såg film oc åt godis det var mysigt de med för vi tände även ljus där inne.

Vid fyra städade vi och diskade sen vilade jag och såg på tv. Nu ikväll har våran moster varit här en snabbis och sen åt vi middag tacos. Efter maten tränade jag Buster men det gick inge bra. Han har väldigt svårt att förstå vad han ska göra plus att han tycker att det inte är så kul att träna. Men Buffy blev sur över att inte hon fick någon blodpudding. samtidigt såg vi på teranova.

Jag och Emma testade att göra milkschake men först smakade det bara vanilj och sen blev den bra. Men jag är ingen som gillar det så mycket.

Ikväll har jag också funderat på att fortsätta med cafet men då att man gör en hemsida och kan beställa därifrån i förväg. Men jag måste fråga någon som är duktig på att göra hemsidor och kolla lite andra saker också men jag hoppas att det ska gå för det är så kul att baka.

Ovido - Quiz & Flashcards