Direktlänk till inlägg 7 oktober 2012

Kycklinggryta

Av Erika Morén - 7 oktober 2012 00:21

Hela den här veckan har varit jobbig så jag har inte orkat göra så mycket.

I söndags kom våran moster förbi efter lunch och då var inte mamma hemma för hon for och jobbade med sitt arbete som ska vara klart om bara några veckor. Så vi var hemma och fikade. Jag låg mest och vilade sen lite senare på kvällen satt jag vid datorn plus att vi såg film och jag slutade blöda JA.

Måndag for vi och tog blodprov och åt lunch på sjukhuset. Provet var okej men det är aldrig kul att få veta hur mycket blodvärdet har sjunkit så innan var jag väldigt nervös. Efterråt for pappa och gjorde några ärenden och under tiden tog jag det lungt och vilade i bilen.
På kvällen gjorde jag och Emma matlådor till mormor och morfar. Sen kom det en som mamma och pappa ljummet och drack kaffe. Efterråt såg vi Lilihammer och efter den såg vi en film.

Tisdag tog jag det lungt på morgonen och åt lunch hemma. Vid tolv for jag till skolan fast det var jobbigt att sita. Men när jag kom fram hade vi en lektion och sen fick jag veta att vi inte hade några fler lektioner så det var bara att åka hem. När jag kom hem pysslade jag och skrev på datorn morfar kom förbi och hämtade matlåderna också.
På kvällen tog vi det lungt och fortsatte se film. Vi delar upp filmerna i tre till två delar för vi hinner oftast inte se så länge.

Onsdag var en jobbig dag men jag lyckades jobba lite med skolsaker tills Emma kom hem då pysslade jag och pratade med henne.
På kvällen gjorde jag lite mer läxa och tog det lungt. Vi ringde också och kollade Hunddagis till hundarna men det fanns inga platser så nu står vi i kö.

Torsdag var jag hemma också och tog det lungt och åt lunch. Efter lunch for vi till sjukhuset och tog blodprov plus att vi hade ett möte. Det bar Inge kul jag bar nervös hela dagen och Undertiden var jag på helspänn. Det var riktigt jobbigt och även att vänta på provsvarett var jobbigt.
Efterråt fikade vi och sen for vi hem och då bytte vi på såren och Undertiden såg jag på djurakuten. Till middag blev det pizza gott. Senare såg jag på kockarnas kamp och hela Sverige bakar. Vi såg den sista filmen också.

Fredag tog jag det lungt och pysslade och rensade med pappa i arbetsrummet nere jobbigt men superkul för jag gillar att städa. Emma och mamma kom hem vid sju efter att ha varit på stan. Till middag blev det lax och sen såg vi apornas planet.

Idag har jag bakat och lagar mat för vi har haft mormor och morfar på middag våran moster var också här det var väldigt trevligt. Till middag blev det en ny kyckling gryta väldigt god och till efterrätt en köpt äppelkaka.
När de for vid tio packiterade vi kakor och diskade sen gick vi upp och så på tv.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erika Morén - 21 april 2015 22:50

Nu var det evigheter sen jag skrev. Men jag har faktist varit på sjukhuset mest så det har varit svårt att skriva plus att jag har inte så mycket ork. Nu är jag hemma och gör inte så mycket mest hostar. Så jag hoppas att det blir bättre snart. ...

Av Erika Morén - 24 februari 2015 22:46


Dagarna går väldigt fort tycker jag och det ska bli skönt med lov och att få vara med Emma. Hon har ganska mycket i skolan och jag har ganska mycket på dagarna så vi hinner inte prata med varandra så mycket visa dagar. Men idag var hon hemma hela e...

Av Erika Morén - 16 februari 2015 17:50

Skönt att vara hemma igen. Söndag för två veckorsen alltså den 7 februari blev jag inlagd på sjukhuset. Har mått så där den sista tiden men den söndagen var jag less pluss att febern och gav aldrig med sig och syresättningen började sjunka också så v...

Av Erika Morén - 13 januari 2015 22:36

Här har det inte hänt så mycket. Emma for på läger över nyår det tyckte jag var tråkigt. Så dagarna mellan jul och nyår hände det inte så mycket. Jag bakade lussekater till oss själva för det vi bakat tidigare har vi sålt. Tv har jag sett mycket lyck...

Av Erika Morén - 26 december 2014 19:36

Har varit dålig på att skriva nu på slutet men har inte suttit vid datorn på snart två veckor:) Vi har haft full fart veckorna innan jul och även under jul. Förra fredagen hade pappa sin jullunch här så då hade Emma och jag fixat en buffe och en ef...

Ovido - Quiz & Flashcards