Alla inlägg den 26 januari 2012

Av Erika Morén - 26 januari 2012 21:32

Måndag var jag i skolan och efteråt hämtade pappa mig och vi for och gjorde några ärenden. På kvällen satt jag vid datorn och städade lite. Vi såg även halv åtta hos mig och åt våran goda rulltårta. Den var väldigt saftig och god.

Tisdag hade jag också svårt att sitta eller det har jag haft hela veckan väldigt jobbigt plus att mina sår är infekterade och vätskar nu väldigt mycket. Jag städade lite också.

Onsdag var jag hemma och det var skönt. Men då hade jag ont i magen och hängig på grund av såren så jag orkade inte göra så mycket. Det jag gjorde var lite skola och ett matschema till oss. På kvällen pysslade jag med korten och kollade på recept. Vi har även sett ett avsnit av legend of the sekeer varje kväll så nu har vi tråkigt nog sett klart hela säsong 1 och 2.

Idag har jag varit på möte och efterråt handlade pappa. Jag har också fått min tidning hembakat som jag har längtat efter supermycket. Nu ikväll har jag haft inskolning och jag har även pysslat med korten och sutit vid datorn. Mamma har nyss kommit hem efter att ha jobbat över.

Ovido - Quiz & Flashcards