Alla inlägg den 19 januari 2012

Av Erika Morén - 19 januari 2012 20:55

Jag har haft ont i magen i flera dagar men idag var det bättre. Men i söndags hade vi mormor och morfar på kaffe. Väldigt trevligt om jag inte hade haft ont i mage. På kvällen startade Emma sin telefon och jag satt vid datorn.


Måndag var jag i skolan och sen hämtade pappa mig och då for vi och gjorde några ärenden men jag stannade i bilen.När jag kom hem vilade jag och på kvällen gjorde jag klart sökorden och skickade in. Vi såg även legend of the seeker.

Tisdag så pysslade jag med korten och efterråt vilade jag och på kvällen tog jag det bara lungt och satt vid datorn och kollade recept. Buffy fick även bada och det tyckte hon inte alls om. Sen efterråt luktar hon citron och hennes päls står åt alla håll.Väldigt kul tycker vi men inte hon.

Onsdag var jag på behandling och det gick så där innan åt jag lunch med mamma och efter behandlingen mådde jag inte bra. Men jag for ändå en kort sväng på Djurmagazinet och där fans det flera söta kanniner. Men vi köpte hundmat, hundgodis, bajspåsar och rått mat. När vi sen kom hem vilade jag och efter maten kollade jag på olika sorters glassar.

Idag var jag hemma och jag har vilat, städat, gjort läxa och ätit lite godis som jag inte har gjort på flera dagar för magens skull. Sen kom pappa hem vid fyra efter att ha varit borta en natt och jag har saknat honom väldigt mycket. Nu ikäll har jag suttit vid datorn. De andra har ätit semlor men jag var så mätt efter en god middag älgstek med sås och potatis mums. Nu ska vi se legend of the seeker.


Buffy mår bara bra. Hon älskar att det snöar ute men hon får inte vara lös då smiter hon. Jag skulle tycka det vore kul att träffa någon annan som har en chihuahua så Buffy får busa med någon. Men vi får se om jag hinner prata med någon.

Ovido - Quiz & Flashcards