Alla inlägg den 24 april 2012

Av Erika Morén - 24 april 2012 21:26

Nationella provet gick ganska bra tycker jag och det var lättare än jag trodde så jag hoppas jag får några rätt. Både igår och idag har jag varit på en kortpromenad med hundarna och det var väldigt kul att kunna köra ute utan att frysa och köra fast i snön.

Idag har jag pysslat med kort och igår skrev jag och kollade villka utemöbler och kökssaker som jag måste skaffa och sen är det bra att hålla lite koll nu om det är lägre pris på tex utemöbler. Jag tycker det är väldigt kul att planera och skriva listor på vad som behövs och vad vi har och hur vi ska möblera i fiket.


Hundarna och våra ökenråtter mår bra. Buster är hos oss några veckor nu och jag tror de tycker det är kul att ha sällskap av varandra på dagarna. Men Buffy vill gärna bestämma och tror ofta att hon är större än vad hon är. Sen skäller de åt allt man behöver bara säga hallå eller hej. Men de är väldigt mysiga också och vill gärna ligga nära nästan på en.

Våra ökenråttor Akira och Anastasia bor nu ute i tvättstugan men vi får se om vi kan flytta tillbaka dem nu när arbetsrummet snart är klart. För de har inte rymts i rummet nu när vi gjorde om.

Jag håller även på att försöka anmäla Buffy till vännäsutställningen men har inte lyckats än får försöka igen. Nu ska jag vänta på mamma och Emma som är ute med hundarna och sen blir det nog lite fika pluss att jag ska kolla i några smyckes kataloger eller sita vid datorn.

Ovido - Quiz & Flashcards