Alla inlägg den 4 april 2012

Av Erika Morén - 4 april 2012 23:05

I fredags var jag på min vanliga behandling och det gick ganska bra. Innan hade jag ganska ont i magen och lunchen som jag åt innan var inge god men det tyckte mamma och pappa men tillsisst fick jag grillkorv. Mycket godare. Under behandlingen såg vi Angel och tog det lungt.

till middag blev det tacos och efteråt såg jag på tv och satt vid datorn.


Hela lördagn bakade jag och på kvällen for vi till min moster och åt mat med mormor och morfar väldigt kul. Det var väldigt roligtatt baka också men vi blev trötta eftersom köket blir väldigt varmt med ugnen på.


Söndag bakade vi också plus att vi gjorde läxa och pappa fortsate med arbetsrummet som snart är klart och det blir väldigt bra.


måndag var jag i skolan men hade ont i magen ändå. När jag kom hem skrev jag lite  saker och vilade. Så kvällen städade jag och sorterade vi kakor för i tisdags sålde vi fika på mmmas jobb och lite stressigt blev det för vi slutade halv två och två skulle jag vara där. Så till middag blev det hamburgare. Vi hade även några beställningar som vi bakade plus att vi fick besök. Vi såg sen slutet på jag saknar dig sorlig men bra.


Idag har jag tagit det lungt.

Ovido - Quiz & Flashcards